Kauttamme saa myös laadukkaita ja ympäristöystävällisiä JadeYoga© -mattoja joogaharjoittelun tueksi. Ne on valmistettu kestävää kehitystä tukien. Jokaista myytyä JadeYoga-mattoa kohden istutetaan yksi puu yhteistyössä Trees for the Future:n (trees.org) kanssa. Tähän mennessä istutettuja puita on jo yli miljoona. Lisäksi Pinkin väristen mattojen myynnillä tuetaan LBBC-kampanjaa (http://lbbc.org) ja Tavin sinisten (TAVI) mattojen kautta munasarjasyöpään liittyvää tutkimusta sekä Saffronin keltaisten mattojen kautta Autismin hoitokeinojen tutkimusta.

Mattojen materiaalina on käytetty luonnonkumia. Ne eivät sisällä PVC:tä, EVA:a tai muuta synteettistä kumia mm. PER ja TPE. Matot ovat yli 99%:sti lateksittomia, mutta materiaali tulee kumipuista, joissa voi olla hyvin pieniä määriä lateksi proteiinia (<1%). Siksi hyvin vahvasti lateksille allergisille ei mattoja suositella. Koska JadeYoga-matot on tehty luonnonmateriaaleista, olisi hyvä välttää pitämästä niitä pitkään suorassa auringonvalossa. Mattoja suositellaan pestäväksi kostealla liinalla tai miedolla vesi-valkoviinietikka liuoksella.

JadeYoga-mattojen käyttäjät ovat tyytyväisiä mattojen ominaisuuksiin: erinomainen pito, paksuus, kestävyys ja tietysti hyvät värivaihtoehdot. Olemme toimittaneet lähes 11 vuotta joogamattoja. Toimintamme arvoja ovat kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys.

Tiettyjen värien ja pituuksien saatavuus voi vaihdella kausittain. Mattoja voi tilata laittamalla sähköpostia (info@jadejooga.fi) tai ostamalla joogakursseiltamme.

JADEYOGA(C) PROFESSIONAL -MATOT, PITUUS 173 CM

Suosituimmat joogamatot. Tasapainoiset pehmeyden ja pidon suhteessa. Paksuus n. 5 mm (3/16"), leveys n. 61 cm (24"), pituus n. 173 cm (68") ja paino n. 2,3 kg (5 lb). Hinta 80,00 € sis. ALV 24%. + toimituskulut alk. 8 €/kpl.

LUONTO

HARMONIA

PINKKI

UNELMA

TIIBETTI

VIISAUS

LIUSKE

UUSIKUU

LUOTTAMUS

VALO

LUUMU

TAVI

JADEYOGA(C) PROFESSIONAL -MATOT, PITUUS 180 CM

Paksuus n. 5 mm (3/16"), leveys n. 61 cm (24"), pituus n. 180 cm (71") ja paino n. 2,3 kg. Hinta 88,00 € sis. ALV 24%. + toimituskulut alk. 8 €/kpl.

VALO

SAVANNI

VIIDAKKO

JADEYOGA(C) PROFESSIONAL -MATOT, KAKSIVÄRISET

Yksi väri, kaksi sävyä. Toisella puolella perusväristä vaaleampi sävy.

Paksuus n. 5 mm (3/16"), leveys n. 61 cm (24"), pituus n. 180 cm (71") ja paino n. 2,3 kg. Hinta 88,00 € sis. ALV 24%. + toimituskulut alk. 8 €/kpl.

Violetit

Punaiset

Siniset

LASTEN JOOGAMATOT 111 CM TAI 147 CM

Pikkujoogien temmellykseen kaksi eri pituus- ja värivaihtoehtoa.

Erityisesti lapsille suunniteltu kevyt ja kestävä joogamatto. Paksuus 3 mm, leveys 48 cm, pituus 111 cm/147 cm ja paino n. 900 g. Hinta 45,00 € sis. ALV 24%. + toimituskulut alk. 8 €/1-5 kpl.

Laventeli

Liuske